Cayne's Kitchen Volume II
VOLUME II
von WINSTON CAYNE CLARKE
Dies ist der Preis, den Ihre Kunden sehen. Listenpreis bearbeiten
Dieses Buch kann man wahrscheinlich in Online-Buchhandlungen wie Amazon.com mithilfe der folgenden ISBN-Nummer finden:
Softcover ISBN:
9781366849809
Bedrucktes Hardcover ISBN:
9781366849793
Über das Buch
A personalized book of recipes by Winston "Cayne" Clarke. Recipes feature classic seafood dishes such as the meaty seafood gumbo, spicy garlic shrimp and pasta, and the creamy rich crawfish bisque. The unique blend of traditional Cajun style cooking with an Island twist is what makes this book of recipes special and all created in Cayne's Kitchen!
Eigenschaften und Details
- Hauptkategorie: Kochbücher
-
Projektoption: 20×25 cm
Seitenanzahl: 106 -
ISBN
- Bedrucktes Hardcover: 9781366849793
- Softcover: 9781366849809
- Veröffentlichungsdatum: Nov. 12, 2016
- Sprache English
- Schlüsselwörter cayne, clarke, NFLAVA, chef, washington, DC, Atlanta, GA, southern. gumbo, seafood, shrimp, crawfish, chowder, oxtail, curry, goat, west, indian, carribean
Mehr anzeigen